Navigatie

I am Oolaboo

Oolaboo is een Nederlands merk en staat voor nutricosmetics. De huidverbeterende producten (cosmeceuticals) zijn samengesteld met bio-actieve werkstoffen in hoge concentraties.
Deze producten zijn 100% vrij van schadelijke stoffen zoals: parabenen, minerale oliën, siliconen en sulfaten en bevatten alleen ingrediënten die onze huid kan absorberen.

Speciale cosmetische supplementen (nutraceuticals) voeden de huid van binnenuit.
De combinatie van het slikken van nutraceuticals en het smeren van cosmeceuticals geeft hierdoor een optimaal huidresultaat.

Linkin inner & outer beauty

Bent u zich bewust van dat 70% van de huidconditie wordt bepaald door interne invloeden?
Wanneer u uitsluitend werkt op huidverbetering van buitenaf, bereikt u maar een gedeelte van wat realiseerbaar is!
We worden ons meer en meer bewust dat onze voeding ons niet meer de noodzakelijke voedingsstoffen biedt voor ons lichaam. Daarom bieden cosmetische supplementen een essentiële bijdrage voor een gezonde en mooie huid. Door huidverbeteringsproducten en cosmetische supplementen te combineren zorgt dit voor een optimaal resultaat. Dit door de dubbele werking, ofwel linking inner & outer beauty.

De cosmetische supplementen van Oolaboo bevatten doordachte combinaties van topkwaliteit grondstoffen, ontwikkeld volgens recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van huidverzorging van binnenuit. Daarom geschiedt de ontwikkeling van de cosmetische suplementen volgens de strengste kwaliteitseisen onder apothekerstoezicht.

De huidverzorginsproducten zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande biochemici, cosmetologen en dermatologen. Alle huidverzorgingsproducten van Oolaboo zijn dermatologisch getest.

Oolaboo

Een cosmetica concept met een duidelijke focus op resultaatgerichte behandelingen en producten.