Navigatie

Huidverbeterende behandelingen

Schoonheidssalon l'Étude biedt u behandelingen aan voor effectieve complete huidverzorging en huidverbetering, anti-aging en huidproblemen zoals: Acne, littekens, pigmentvlekken, rimpels, verslapt bindweefsel, rosacea, atrofische huid, vochtarme huid, zonbeschadigde huid, gevoelige huid, grove poriën, eczeem en voor- en nabehandeling van plastische chirurgie.
Na een huidanalyse wordt de behandeling afgestemd op uw huid en uw wensen.Oolaboo face Treatments:Instant Authentic treatment

Instant zegt het al: een korte en effectieve behandeling. Ideaal om kennis te maken met de Oolaboo Treatments.

Relieve intense face treatment

Belangrijke focus tijdens deze ceremony is om de huid sterk te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen! Deze ’boost’ behandeling op basis van antioxidanten en vitaminen is speciaal aanbevolen voor de gevoelige/rode huidcondities en biedt een effectieve bescherming tegen externe, agressieve milieu- invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.

Pure clarifying face treatment

Uitermate geschikt voor vette en onzuivere huidcondities en een huid met acne. De ceremony brengt de huid terug in balans met als doel de talgproductie te normaliseren en door een adstringerende werking de poriën te verfijnen. Het resultaat is een frisse, egale en zuivere huid. Dankzij prebiotica en bio-actieve ingrediënten wordt de huid effectief gereinigd, zonder daarbij de talgklieren te prikkelen, zodat de huid optimaal in balans wordt gebracht.

Truffle indulgence face treatment

Voor het ultieme gevoel van luxe, exclusiviteit en het beste anti-aging resultaat is deze truffel indulgence treatment ontwikkeld. De heerlijke geursensatie,de ontspannende massagegrepen en de meest kostbare en intensieve bio-actieve ingrediënten zorgen ervoor dat uw huid er jong, zacht, egaal, gelift en stralend uitziet! Een exclusieve samenstelling met witte truffel heeft een anti-verouderende en een rimpelvullende werking. Antioxidanten, vitamines en fyto-endorfine helpen om vrije radicalen te bestrijden en de aanmaak van collageen in de huid te verhogen.A Natural Difference Skincare:Natural Facial

Ideale verzorgende gezichtsbehandeling om de huid kennis te laten maken met de Facials en producten van A Natural Difference.

Glycolic Polymer Peel

Klassieke behandeling met glycolicpolymeerzuur. Een absolute opkikker voor de huid. A Natural Difference gebruikt een zeer hoogwaardig fruitzuur in polymeervorm. Hierdoor wordt de overtollige verhoorning zacht verwijderd, pigmentstoringen worden verminderd, kleine oneffenheden en onreinheden verdwijnen en er verschijnt een gladde, zachte en jonger uitziende huid.

Acne Treatment

Deze behandeling is speciaal gericht op de huid met acne. Maakt de huid weer glad en regelmatig. Helpt littekenvorming en hyperpigmentaties voorkomen. Werkt antibacterieel en voorkomt verdere uitbraken van acne.

Discoloration Facial

Een krachtig wapen tegen pigmentsoringtoringen. De natuurlijke werkstof ‘Azelaic Acid’ vermindert de activiteit van tyrosinase, een enzym dat verantwoordelijk is voor de melanine productie. Vaak kan al na één Discoloration salonkuur een wezenlijke verbetering van de hyperpigmenteringen opgemerkt worden.

Professional Oxygen Peel

Deze professionele behandeling bevat ‘actieve zuurstof’ en levert de cellen meer energie en levenskracht. Deze licht peelende behandeling zorgt voor opleving en ontslakking van de huid en verhoogt ook het vermogen van de huid om vocht op te nemen. De huid wordt goed doorbloed en verkrijgt zichtbaar nieuwe spankracht. Een ideale behandeling voor een vale huid (bijv. voor rokers) maar ook voor de onzuivere huid.

Rejuvenation Facial

Anti-aging behandeling voor de rijpe, geïrriteerde en zonbeschadigde huid. Reuvenation producten met ‘Spin Traps’ betekenen een revolutie in de behandeling van vrije radicalen. Spin traps hebben het vermogen om het verouderingsproces door vrije radicalen te vertragen. Rejuvenation behandelingen behoren tot de Exclusieve lijn in het programma van A Natural Difference.